Welcome to our world of Modern Family Jewelry. Safe payment AMEX, VISA, Stripe, PayPal, Pay & Klarna payment. 14 days open purchase. Fast delivery.
Cart

Doppresent & Tonårssmycken i silver stora favoriter ifrån Staaarkids Jewelry

DOPPRESENT

Hej alla finisar,

Hoppas ni har det så bra ni kan i dessa tider. Ja just i dessa tider är det ännu mer viktigt att ha sina kära nära, vi har haft många fler twinning smyckesgåvor det vill säga att man matchar smycken med någon man tycker extra mycket om. Tonårssmycken har varit en stor efterfrågan ibland presentvalen, jättekul och väldigt uppskattat.

Våra Mama Candy Ringar har också varit en populär gåva till många. Vi tillverkar dessa i Sverige. Vi håller på att lägga vår produktion i Italien nu vilket vi är mycket glada för. Vi kommer fortsätta att ha vissa limited edition smycken med tillverkning i Sverige dock.

Nu till våren kommer vi äntligen kunna ta fram de kollektioner som vi jobbat på senaste tiderna som ej kunnat levereras pågrund av allt som hänt. Det ska bli så kul att nu snart få visa er allt fint som är på gång. Ni som följer oss på IG och FB ser såklart när vi lägger ut information om nyheterna först, så in och följ oss om ni inte redan gör det. Vi har en hel del tävlingar där också som ni inte vill missa.

Ha en fin dag alla, så hörs vi snart igen

Kramar till er,

Staaarkids JewelryOlder Post Newer Post

Staaarkids