Welcome to our world of Modern Family Jewelry. Safe payment AMEX, VISA, Stripe, PayPal, Pay & Klarna payment. 14 days open purchase. Fast delivery.
Cart

Doppresent Silversmycken till Mamma & Barn från Staaarkids

DOPPRESENT

 

Hej alla fina ni!

Nu är det nya året påbörjat och vi vill först av allt önska er alla ett riktigt härligt nytt år 2019 med massvis av skratt, kärlek, ljus och lycka.

Vi kommer inom kort få alla våra nya smyckes design´s som vi väntar på, håll tummarna att de kommer snabbt! Så kul med allt nytt som komma ska hos Staaarkids. Vi älskar klassiskt och hållbarhet och det värnar vi för, att våra smycken ska vara hållbara och klassiska för att vara länge, länge!

Stenar kommer vi ha i flera färger, samt lite mer hängande större smycken och såklart matchande minime smycken som vår självklara smyckes-story består av. Ska verkligen bli kul att presentera allt, hoppas snart, snart!

Våra nya halsbandskedjor har varit och är en stor favorit, bland både stora och små, men vi säljer lika mycket choker halsband fortfarande. Det är absolut en stor favorit hos oss på kalas och doppresent listan. För att inte tala om baby shower party´n, såå kul, we love!

Ha nu en underbar vecka och njut av att ta det lite lugnt och njut av tillvaron så mycket ni kan, bara vi själva kan sätta upp tid till egentid och det är så viktigt. Var snäll mot dig själv, lova!

Love and Light

Staaarkids  Older Post Newer Post

Staaarkids