Welcome to our world of Modern Family Jewelry. Safe payment AMEX, VISA, Stripe, PayPal, Pay & Klarna payment. 14 days open purchase. Fast delivery.
Cart

Doppresent och Mama Candy Ring ifrån Staaarkids Jewelry

DOPPRESENT

Hej alla fina ni!  

Vilken härlig sensommar vi har med skön värme och sol. Såå underbart !

Vår senaste limited edition, Mama Candy Ringen är en storsäljare och känns så rätt, verkligen lite mama godis för ögat med dessa underbara halv ädla stenar i fina färger. Såklart är det även många tonårstjejer som bär denna ring, som vi tillverkar made to order i Sverige. De är även numrerade, lite kul.

Inom kort kommer fler nyheter att presenteras, så håll utkik och följ oss gärna på vårt instagram konto @ Staaarkids Jewelry.

Vi brinner för slow design and slow fashion vilket betyder hållbarhet, smycken som varar och används år efter år, klassiker.

Många av våra smycken köps som doppresenter och det är väldigt populärt, speciellt baby armbandet som matchar gudmors smycket och binder fina band för livet. <3

Drömmen är att binda och förstärka kärleksband mellan nära och kära och familjens medlemmar med ett matchande smycke dem emellan.

Manschettknapparna till honom har också blivit en väldigt uppskattad gåva och så kul för våra mini, även tonåringar älskar att bära ett smycke som alla i familjen kan matcha. Kärleksband som binds. <3

Kram på er och ha det bäst så hörs vi snart igen!

Love 

Staaarkids Jewelry

 Older Post Newer Post

Staaarkids