Welcome to our world of Modern Family Jewelry. Safe payment AMEX, VISA, Stripe, PayPal, Pay & Klarna payment. 14 days open purchase. Fast delivery.
Cart

FINA SMÅ GLIMMANDE JULKLAPPAR OCH NY MAMA CANDY RING

DOPPRESENT

 

 

Ho ho ho alla fina,

Nu börjar det bli kallt och mörkt. Nu tändas tusen juleljus och visst är det mysigt.

Har du börjat titta runt för att hitta julklappar redan kanske? Passa gärna på nu med BLACK FRIDAY WEEK och koden BLACKFRIDAY19 så får ni 20% i kassan på vår webshop som vi stylat med lite julstämning.

Skynda in och kika, glöm inte att sätta på musiken för lite extra mys! Såklart har vi fri leverans inom Sverige. NYTT är Vår nya MAMA CANDY RING och den kan du beställa i din storlek och val av ädelsten så gör vi den till dig på 1 vecka i vår ateljé här i Sverige.

Mycket annat nytt är på gång men lite försenat så inom kort kommer vår nya kollektion av relationssmycken som är bedårande fin och fortfarande baserat på symbolik och kärleksband men med en helt ny design såklart.

Manschettknappar har vi fått många ordrar på och gjort en hel del, även dem gör vi i Sverige och många har beställt sitt val av vår smyckedesign från kollektion även till honom för att matcha de andra i familjen, tänk fritt och säg vad ni vill ha så matchar vi er samman, såå kul!

Ha det supermysigt nu och håll er varma.

Glöm inte att kika in i vår webshop för att få lite julstämmning .. och framför allt glöm inte, ..sätt på musiken!!

Den nya MAMA CANDY RINGEN tar en vecka att göra så än finns det tid innan jul, skynda dig och välj vilken ädelsten du vill ha för din egna fina klapp till dig, varför inte två och två olika ädelstenar, såå fint tillsammans.

Julkram på er alla

 

NEW MAMA CANDY RING CITRINE SILVER ( ALSO IN PINK OR YELLOW GOLD VERMEIL )Older Post Newer Post

Staaarkids